Wij kijken uit naar een nieuw cultureel seizoen, jullie ook?

Beste cultuurganger,

 

In deze onzekere tijden is het voor de culturele sector koffiedik kijken wat de toekomst zal brengen. Mogen wij in september opnieuw de deuren openen? Zal je in de schouwburg iemand aantreffen in het zitje links en rechts van jou? Of beleven we cultuur met zijn allen, maar toch met wat meer tussenruimte dan we gewend zijn? Eén ding staat vast: het volgende cultuurseizoen zal er één worden die meer dan ooit kort op de bal zal moeten spelen.

Desalniettemin hopen wij, samen met jullie, in september van start te mogen gaan met het culturele seizoen 2020-2021. Een programma boordevol hartverwarmende, grappige, ontroerende voorstellingen, een flinke portie muziek en veel energie op het podium!

 

Wat het programma zoal herbergt, houden wij nog even verborgen, al lichten wij vanaf 1 juni alvast dagelijks een tipje van de sluier op onze website en op facebook. Tijdens de tweede helft van juni mag Geraardsbergen de brievenbus in het oog houden, op zoek naar de seizoenbrochure 2020-2021.

 

Voorlopig blijven onze burelen nog even gesloten voor het publiek, maar geen nood, want ook de ticketverkoop wordt uitgesteld. Einde augustus, als het nieuwe programma al even heeft kunnen rijpen bij jullie, bezoekers, kunnen ook de tickets besteld worden. Wanneer deze datum precies zal zijn, wordt later nog meegedeeld. Hou zeker en vast de website en Facebookpagina in het oog!

 

Gezien de veiligheidsmaatregelen nog een tijdje van kracht zullen blijven, mikken wij voor seizoen 2020-2021 in de eerste plaats op een online ticketverkoop: je kan gemakkelijk van thuis uit jouw keuze samenstellen en jouw zitplaats in de zaal kiezen. Ga je liever niet zelf online aan de slag? Stuur CC De Abdij dan een mailtje of bel om jouw reservatie door te geven.

Eenmaal ons kantoor opnieuw open is voor publiek, ben je als bezoeker zeker welkom, al hanteren wij voorlopig de regel dat slechts 1 persoon per bezoek in de burelen van het cultuurcentrum wordt toegelaten.

 

Wij houden jullie graag verder op de hoogte, check dus regelmatig de website www.ccdeabdij.be of de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

 

Samen gaan wij ervoor, zorg voor jezelf en de anderen en graag tot in september!

 

 

Gepubliceerd opmaandag 18 mei 202010.53 u.