Voorstellingen in CC De Abdij tot en met januari 2021 uitgesteld

Afgelopen vrijdag besliste de overheid om voorstellingen in culturele centra alvast tot 15 januari 2021 uit te stellen. Samen met haar artiesten heeft CC De Abdij daarop besloten om geen voorstellingen meer te laten doorgaan tot eind januari 2021.

Of de culturele centra na 15 januari wel groen licht krijgen om veilig te openen blijft een vraagteken. Artiesten kregen ook de kans niet om ten volle te repeteren en zo een mooi afgewerkt product op de planken te krijgen. De voorstellingen die tot januari 2021 op de kalender stonden, worden daarom verplaatst naar het seizoen 2021-2022. De ticketverkoop voor het voorjaar van 2021 wordt eveneens uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum in januari 2021. Dit zal gecommuniceerd worden op de digitale kanalen van CC De Abdij: website, Facebook- en Instagram.

“Het is meegaan met de stroom en uitkijken naar het gepaste ogenblik om van koers te wijzigen. De knoop die we nu met CC De Abdij hebben doorgehakt, was geen eenvoudige maar wél een noodzakelijke. Achter de schermen wordt alvast hard gewerkt om het voorjaar van 2021 te herplannen en het volledige seizoen voor te bereiden. Wij hopen om in februari iedereen - onder strikte veiligheidsmaatregelen - te mogen verwelkomen. Want dat hebben onze artiesten en ons publiek verdiend!” (schepen van cultuur Ann Panis)

Gepubliceerd opwoensdag 2 december 202017.09 u.