Stijn Meuris

Tirade #5 – De stilstand
Koop tickets
om20:00 Arjaantheater Amusement, Theater & Woord
  • vrijdag18 februari 2022om20:00

Na drie geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een geschrapte editie omwille van corona, brengt Stijn Meuris in de winter van 2021-2022 de vijfde editie van TIRADE. Op eenvoudig verzoek, maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit ook vorig jaar weer van geen ophouden wist - en Meuris ook niet. 

Alhoewel. Alles stond stil, maar het leven ging door. Dat van Stijn Meuris stond 6 volle minuten stil - een medisch akkefietje vlak voor kerstmis. Alsof het zo had moeten zijn. Hoe raar was dat. In DE STILSTAND. kijkt Meuris met spitante humor, scherpzinnigheid en een bevlogen verteltrant terug op twee hoogst uitzonderlijke jaren. Jaren die hem jaren van zijn leven gekost hebben - en ei zo na het leven zelf. 

 TIRADE#5, DE STILSTAND., is geen stand-up comedy as you know it. Wel een anderhalf uur durende solo-voorstelling, een wervelende conférence in een knap decor waarin Meuris het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt. Relevant, raak en broodnodig. Want vanuit stilstand kan je weer verder.

Tekst & spel: Stijn Meuris

Locatie

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

CC De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
https://www.ccdeabdij.be/