ZOMERARENA : Singer songwritersavond met Neeka, Riet en Eva De Roovere

Koop hier tickets
om20:00 Zomerarena Den Bleek Muziek
  • woensdag7 juli 2021om20:00

3 singersongwriters in hart en nieren delen het podium. 3 vrouwen ontroeren, raken en verrassen met hun stemmen. Neeka, Riet en Eva betreden samen het podium in het Arjaantheater. Een uniek concert, speciaal voor u.

RIET

Singer-songwriter Riet Muylaert (aka JackoBond) brengt moderne kleinkunst: authentieke, integere, eerlijke, grappige, filosofische, kinderlijk eenvoudige, ontwapende Nederlandstalige muziek. Riet troost met een lied, en dat is naast haar stem en haar présence, misschien wel haar sterkste kwaliteit. Ze is groots door gewoon te zijn wie ze is op een podium. Riet komt akoestisch. Zodat haar woorden nog centraler komen te staan. Zodat ze kunnen doen wat ze vaak doen: mensen raken.

NEEKA
Neeka is het alias van singer-songwriter Ilse Goovaertse. Ze maakt gelaagde popmuziek geworteld in de Amerikaanse folk- en rootsmuziek. Vocaal wordt ze vergeleken met Joni Mitchell, muzikaal is ze verwant met Tim Buckley.  Neeka schrijft en arrangeert het gros van haar muziek zelf, maar laat graag de ruimte aan de muzikanten met wie ze samenwerkt om het arrangement mee vorm te geven.  De singer-songwriter blijft ook in het Nederlands een melancholisch meisje: speels en vernuftig maar altijd een beetje donker.

EVA DE ROOVERE

Eva De Roovere kent u van Kadril, Oblomow en van “Kleine Blote Liedjes”. Maar vooral van haar solowerk: haar debuutalbum “De jager”, gevolgd door "Over & weer", “Mijn huis” en “Viert”. Haar muziek krijgt platina en triple gouden awards en ze staat met Diggy Dex op 1 in de Nederlandse hitlijsten met "Slaap lekker", zijn remix van "Fantastig toch". Eva komt solo met gloednieuw Nederlandstalig werk uit het album "La Loba".

Locatie

Zomerarena Den Bleek
Guilleminlaan 4 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

CC De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
https://www.ccdeabdij.be/

Foto's