Reservaties die worden ingediend voor maandag 31 augustus 9 uur worden NIET aanvaard.

Nu de brochure de deur uit is, krijgen wij geregeld de vraag om tickets te reserveren. Helaas, wij aanvaarden geen enkele reservatie die wordt ingediend voor maandag 31 augustus om 9 uur.

Reserveren kan pas vanaf 31 augustus om 9 uur voor het volgende seizoen in CC De Abdij! En daarna doen wij de rest.

De huidige veiligheidsmaatregelen laten het dit jaar niet toe jouw tickets rechtstreeks op bureau aan te kopen. Je kan vanaf 31 augustus mailen naar ccdeabdij@geraardsbergen.be of het reservatieformulier in de bus steken, zodat het Abdij team alle reservaties ‘bubbelgewijs’ en chronologisch kan verwerken. Nadien ontvangen jullie een ticketbevestiging en informatie over onze voorzorgsmaatregelen.

Vanaf 11 september openen de deuren van het Arjaantheater, en het zullen Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers zijn die met hun langverwachte ‘Den beer heeft mij gezien’ de eerste bezoekers mogen verwelkomen!

Kom op tijd, want wij begeleiden jullie naar jullie zitplaatsen. Coronaveilig uiteraard: met een aangepaste circulatieroute en handgel. En vergeet jij jouw mondmasker niet?

Zo kunnen we met zijn allen het hele seizoen lang blijven genieten van theater.Het belooft een spannend jaar te worden, maar samen, kunnen wij dit zeker aan!

PS : Check onze website voor de laatste nieuwtjes en aanpassingen in het programma en voorzorgsmaatregelen!

Gepubliceerd opwoensdag 15 juli 202015.54 u.