Ontdek Hasseltbos met de familiewandeling 'De vos in het bos' !

De theaterwandeling ‘De vos in het bos’ zet zijn tocht langsheen de Geraardsbergse wegen verder, deze keer richting Ophasselt!

Vanaf 21 mei vind je de wandeling terug in het Hasseltbos, en dit tot 8 juni. Een unieke kans om dit ietwat ongekende stukje natuur in Geraardsbergen te ontdekken, samen met jouw kinderen!

Ontdek de verhalen over deze vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf! De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels, die in 6 verhaaltjes van telkens 5 minuten worden getoond in een filmpje. Volg de wegwijzers van ‘De Vos in het bos’ en scan langs de wandelroute van 4,5 km de QRcode in met je smartphone om de fragmenten te bekijken. Spannend…!

De wandelroute vertrekt vanaf 21 mei ter hoogte van de kerk in Ophasselt, op de hoek met de Leopoldlaan en de Tempelstraat. De wandeling is bewegwijzerd, maar er zullen ook plannetjes bij de start liggen.

PRAKTISCH

Start- en eindpunt

Ter hoogte van de kerk van Ophasselt, hoek Leopoldlaan/ Tempelstraat

Wanneer?

Start vanaf 21 mei. Check de websites en sociale media van Visit Geraardsbergen, CC De Abdij en Stad Geraardsbergen om de wandelroute te ontdekken!

Voor wie?

Voor scholen en  gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. De wandeling is niet geschikt voor buggy’s.

Gratis
‘De Vos in het bos’ is een creatie van Theater Anna’s Steen, en wordt georganiseerd door CC De Abdij, Dienst Cultuur & Vist Geraardsbergen

Gepubliceerd opdinsdag 11 mei 202114.10 u.