@noen met makers en cast van Adam & Eva op ZA 13/3/2020

Koop Tickets
om11:00 Kunstacademie Geraardsbergen In Gesprek met
  • zaterdag14 maart 2020om11:00

Een theatermaker, schrijver of acteur schuift aan tafel in de Kunstacademie. We serveren vragen over theater, literatuur en kunst. Bij een warme kop soep en een wrap ontdekken we wat onze boeiende gast beweegt.

@noen is een samenwerking van De Kunstacademie en het Cultuurcentrum van Geraardsbergen.

Op zaterdag 14 maart (11:00-12:15) schuiven de regisseur en een aantal acteurs en actrices van de film Adam & Eva aan tafel in de Kunstacademie. De film gaat in première in februari 2020.

Nicolaas Rahoens waagt zich na enkele kortfilms en een eerste langspeelfilm De maagd van Gent aan een project in de Vlaamse Ardennen. Voor de meeste rollen ging Rahoens op zoek naar onbekend acteertalent. 

Over het verhaal van Adam & Eva wil Nicolaas Rahoens nog niet veel kwijt, maar toch al dit: Adam, een Gentse professor (Bob De Moor), die na het bedrog van zijn vrouw aan lager wal is geraakt en aan de drank, moet door omstandigheden met tegenzin naar de Vlaamse Ardennen verhuizen. Daarbij krijgt hij hulp van een kasteelheer (Marijn Devalck). Uiteindelijk wordt de professor verliefd op de streek en op Eva (Peggy Schepens, onze toneeldocent), een lokale schoonheid.

Locatie

Kunstacademie Geraardsbergen
Grote straat , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

C.C. De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
http://www.ccdeabdij.be