Nieuwe datum voor 'Ik ben Piet en ik heet Pierre'

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert CC De Abdij met onmiddellijke ingang alle geplande voorstellingen en evenementen tot en met 3 april 2020. De cabaretvoorstelling van Piet De Praitere, 'Ik ben Piet en ik heet Pierre' werd hierdoor verplaatst naar vrijdag 12 juni 2020. 

Wie tickets heeft voor deze voorstelling, kan zijn tickets (voorlopig) gewoon houden. Had je nog geen tickets, maar heb je wel interesse in de voorstelling? Dan kan je nog steeds reserveren. 

Gezien de uitzonderlijke situatie willen we u vragen ons even de tijd te geven om alles correct in orde te krijgen en ook enkel te mailen naar ccdeabdij@geraardsbergen.be met uw vragen.

Alle andere geplande voorstellingen, concerten en evenementen die na 3 april geprogrammeerd staan, gaan voorlopig door. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het coronavirus op de voet, en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. We houden je hiervan op de hoogte via onze website en facebook.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen!

Gepubliceerd opvrijdag 12 juni 202013.41 u.