Nieuwe datum voor 'Den beer heeft mij gezien'!

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert CC De Abdij met onmiddellijke ingang alle geplande voorstellingen en evenementen tot en met 3 april 2020. De theatervoorstelling ‘Den beer heeft mij gezien’ werd hierdoor verplaatst naar vrijdag 11 september 2020. 

Wie tickets heeft voor deze voorstelling, kan zijn tickets (voorlopig) gewoon houden. Had je nog geen tickets, maar heb je wel interesse in de voorstelling? Dan kan je altijd reserveren, maar dit kan pas vanaf de nieuwe ticketverkoop voor volgend seizoen. 

Gezien de uitzonderlijke situatie willen we u vragen ons even de tijd te geven om alles correct in orde te krijgen en ook enkel te mailen naar ccdeabdij@geraardsbergen.be met uw vragen.

Alle andere geplande voorstellingen, concerten en evenementen die na 3 april geprogrammeerd staan, gaan voorlopig door. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het coronavirus op de voet, en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. We houden je hiervan op de hoogte via onze website en facebook.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen!

Gepubliceerd opmaandag 16 maart 202013.33 u.