Muziek ind'Arena : Combiconcert Wegsfeer - De Dolfijntjes

Combiconcert-Wegsfeer - De Dolfijntjes
om18:45 Zomerarena Den Bleek Muziek
  • woensdag28 juli 2021om18:45
  • woensdag28 juli 2021om21:00

Met een heus eerbetoon aan de legendarische eighties bands waar het voor deze ervaren muzikanten allemaal mee begon: terug naar hun donkere roots, met de culthits van Suicide, Joy Division, Fad Gadget, Bauhaus en andere sfeerbedervers, zorgen deze heren alvast voor wél sfeer in de zomerarena, ideaal om na hen ook de dolgedraaide Dolfijntjes op het publiek los te laten!

Na vier lange jaren van oorverdovende stilte hebben de twee frontmannen WIM OPBROUCK en WIM WILLAERT het spreekwoordelijke blaasgat in hun agenda gevonden om als vanouds grensoverschrijdend de festivalpodia te bestormen.

Gewapend met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synths en twee hallucinante koperblazers brengen De Dolfijntjes hun waanzinnige freakshow die het midden houdt tussen Willem Vermandere en Westvlaamse Daft Punk.

De Dolfijntjes stellen zich tot doel muziek te maken die niet te catalogeren valt.  Zo bekleden zij een volstrekt unieke positie in het hedendaagse muzieklandschap. Zeker is dat het dak eraf gaat, dat er kolkende moshpits ontstaan en dat er heerlijke samenzangen zullen weerklinken uit duizenden uitzinnige monden.

Locatie

Zomerarena Den Bleek
Guilleminlaan 4 , 9500 Geraardsbergen

Foto's