Malou Van Sluis

VaarWel (schoolvoorstelling)
om13:30 JC De Spiraal Kleuterschool, Schoolvoorstellingen
  • donderdag23 april 2020om13:30

VaarWel’ is een beeldende muziektheatervoorstelling. In ‘VaarWel’ leidt de eenzaamheid van het wachten tot een muzikaal, kleurrijk en fantasievol onderwateravontuur dat jong en oud op het puntje van hun stoel laat balanceren.

Een groot leeg strand, een zee die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaar Wel !

‘VaarWel’ is geïnspireerd op het prentenboek ‘De kleine walvis’ van Benji Davies en is een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen.

Eerder maakte Malou de succesvolle voorstelling ‘In de verte’ i.s.m. Judith Sleddens dat geselecteerd werd voor het Theaterfestival 2016.

Nadat ze bij de première van haar nieuwste voorstelling 'VaarWel' een 5 sterren-recensie kreeg, won ze ook het kindertheaterfestival Spekken in Gent. De (kinder)jury vond het "Een pareltje met veel mooie beelden en effecten.

Je kreeg het gevoel dat je van begin af aan als het ware wordt meegezogen in de voorstelling. Prachtig om te zien hoe je van niks vertrekkend een mooie wondere wereld kan creeëren”.

Over Malou:

“Malou kan als geen ander met weinig woorden, middelen en mooie bewegingen de kinderen meenemen op een wonderlijke reis… Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit.” (Ingrid Wolff, artistiek leider Festival 2 Turven Hoog)

CONCEPT, IDEE & SPEL: Malou van Sluis

MUZIEK & SPEL: Maarten Zaagman

REGIE: Frederieke Vermeulen

DECOR & KOSTUUM: Eva Jongen

Site: www.malouvansluis.com

Doelgroep:  2de & 3de kleuterklas

Maximum aantal toeschouwers : 120

Locatie

JC De Spiraal
Zakkaai 29 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

C.C. De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
http://www.ccdeabdij.be

Video