Johan Verminnen op zaterdag 4 april geannuleerd!

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert CC De Abdij met onmiddellijke ingang alle geplande voorstellingen en evenementen tot en met 5 april 2020. De voorstelling van Johan Verminnen volgt hiermee de andere voorstellingen op die al geannuleerd waren.  Het cultuurcentrum bekijkt de mogelijkheden om de voorstelling te verplaatsen naar een latere datum en houdt u hiervan verder op de hoogte.

Wie tickets heeft voor deze voorstelling, kan zijn tickets (voorlopig) gewoon houden en ontvangt nog een persoonlijke mail met meer informatie.

Gezien de uitzonderlijke situatie willen we u vragen ons even de tijd te geven om alles correct in orde te krijgen en ook enkel te mailen naar ccdeabdij@geraardsbergen.be met uw vragen.

Alle andere geplande voorstellingen, concerten en evenementen die na 5 april geprogrammeerd staan, gaan voorlopig door. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het coronavirus op de voet, en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert. We houden je hiervan op de hoogte via onze website en facebook.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen!

Gepubliceerd opdonderdag 19 maart 202011.22 u.