Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue

De wereld van Bobbejaan
om20:00 Arjaantheater Muziek
Tickets beschikbaar vanaf ma 31 aug. 2020 09:00
  • vrijdag18 september 2020om20:00

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven. Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hij heeft een indrukwekkende muzikale erfenis nagelaten. Niet alleen met gekende maar ook met minder bekende maar verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.

 

Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap: in zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste. Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock.

Zij worden ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.

Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt zonder enige twijfel voor een onweerstaanbare en onvergetelijke avond. Verwacht U niet aan een avondje gezapige nostalgie, maar denk aan een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

 

Met: Isabelle A (zang), Guido Belcanto (zang, gitaar, mondharmonica), Klaas Delrue (zang, gitaar) |The Bobbejaan All Stars: Dominique Vantomme (orgel, piano, chef d’Orchestre), Sjang Coenen (bas, beatboxen), Karel de Backer (drums, percussive), Jo Mahieu (gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten), Firmin Michiels gi(taar, ukulele, mandoline)

Locatie

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

CC De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
http://www.ccdeabdij.be