In the picture : Deel mij!

En wat staat er nog op het corona-proof menu van CC De Abdij?
Veerle Malschaert!
Op 19 december heten wij haar meer dan welkom in het Arjaantheater, met 'Deel mij'.
 

Deel Mij is een hartverwarmende tragikomische show over alleen staan en samen vallen, chronisch huidcontacttekort en vrolijke virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, over nieuw samengestelde sokken en eenzame harten. 

PERS:

Deel mij kreeg 4* sterren in De Standaard:
“Wie dweept met Hannah Gadsby, moet ook Veerle Malschaert kunnen waarderen. Openhartig, diepgravend en een stuk grappiger.”
Karel Michiels, De Standaard

“I Loved de voorstelling. Je bent soms ongemakkelijk ad rem naar de toeschouwers, je spreekt in zinnen die zowel blaken van humor, empathie als poëzie en je houdt er een even ontwapenende als scherpe blik op onze samenleving op na en raakt een essentieel probleem op een hilarische manier aan. Je openingsbeeld vind ik om te stelen, grappig en schrijnend tegelijk. Net als het eindbeeld trouwens. Een voorstelling die – als het een kous was – je meteen zou willen aantrekken om niet meer uit te doen. Want ze zit heerlijk.” - Els Van Steenberghe , Knack Focus  

 
Wist je trouwens dat je pas 2 weken op voorhand een betaalinstructie krijgt voor een voorstelling? Zo kunnen we kort op de bal spelen als er nog wijzigingen zouden zijn, en dat geeft ons publiek de kans op voorhand een avondje uit in te plannen.
Joepie!

Video

Gepubliceerd opdonderdag 3 september 202011.39 u.