EINDELIJK

EINDELIJK.

Cultuurhuis De Abdij staat te popelen voor nieuwe heropstart

Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: Eindelijk. Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden. CC De Abdij mag de deuren weer openen voor het publiek en de artiesten mogen voor het eerst sinds lang weer het podium betreden. De goesting is groot. En om die vreugde nog meer kracht bij te zetten, communiceerde de cultuursector, onder leiding van Crisiscel Cultuur en cult! in samenwerking met de Federatie van Boekingskantoren en hun partners, eenduidig. Meer dan één woord was er voor die campagne niet nodig: EINDELIJK. En de cultuursector laat zich horen, overal op sociale media en bij de cultuurhuizen.

De Crisiscel Cultuur en cult! moedigen ­­­met het initiatief de bevolking aan om zich vanaf 9 juni weer volop onder te dompelen in het rijke culturele aanbod dat Vlaanderen en Brussel deze zomer te bieden hebben. Ze roepen iedereen ook op om EINDELIJK massaal te delen op sociale media om hun steun uit te drukken aan de cultuursector en het signaal te geven de komende maanden massaal cultuur te zullen consumeren. 

"Na al die tijd gesloten te zijn, staan we te popelen om opnieuw te beginnen. We zijn er volledig klaar voor om er met volle goesting opnieuw in te vliegen en de mensen van Geraardsbergen en omstreken Eindelijk cultuur te kunnen voorschotelen," zegt CC De Abdij.

‘Eindelijk’ houdt een zomer lang de vinger aan de pols zodat we samen met volle teugen kunnen genieten van alles wat de cultuursector te bieden heeft.

Ontdek het cultuuraanbod van CC De Abdij op www.geraardsbergen.be/zomerarena of op https://www.ccdeabdij.be/ontdek

ZOMERPROGRAMMA :

15 juni

Nele Colle – Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Koetshuis, 20 uur

20 juni

Jelle Cleymans – Alleen in het ruime sop

Zomerarena Den Bleek, 20 uur

29 juni

Comedy night met Gili, Bas Birker & MC Hans Cools

Zomerarena Den Bleek, 20 uur

6 juli

Veerle Malschaert – Deel mij!

Zomerarena Den Bleek, 20 uur

7 juli

Singersongwritersavond met Neeka, Riet Muylaert en Eva De Roovere

Zomerarena Den Bleek, 20 uur

9 juli

Katelijne Verbeke  & Warre Borgmans – KALM

Zomerarena Den Bleek, 20 uur

22 juli

Kommil Foo in concert

Zomerarena Den Bleek, 18.15 uur | 20.45 uur

 

Gepubliceerd opdonderdag 10 juni 202111.31 u.