Dimitri Leue, Inge Paulussen en Jonas Leemans

Quinnie en Quinn
om13:30 Arjaantheater Basisschool, Schoolvoorstellingen
  • donderdag9 december 2021om13:30

Drie vrienden willen samen iets verzinnen. Ze strijden voor het woord om zo het verhaal te sturen. Algauw hijst één van hen zich op de troon en verplicht hij de twee anderen om te luisteren. Quinnie & Quinn willen ontsnappen. Weg uit dit verhaal. Weg van hun tiran. Maar de verteller weet hen iedere keer weer te verrassen met een nieuw obstakel. Als ze hier uit willen geraken, zullen ze het met z’n drieën moeten doen.  

Als er niets is, kan alles ontstaan.

 “Hier is zo een massa. Een echte mensenzee. En ik kom zo uit de lucht gevlogen. Want ik kan dat: vliegen. En ik land bovenop een soort tempel, een piramide. Rook, licht. Magie. En als ik spreek moet iedereen luisteren. Want ik ben de baas. Ik draag uiteraard gouden kleren. Vol diamanten en een kroon van vlinders. Of nee, glimwormen. Ik spreek alle talen van de wereld. Het is te zeggen. Ik spreek er maar één. Maar iedereen kan mij verstaan. Wacht. Over die kroon: overdag is ze gemaakt van vlinders en ’s nachts van glimwormen. Dat is beter.”

 Spel: Jonas Leemans, Dimitri Leue, Inge Paulussen. | Tekst: Dimitri Leue | Regie: allen samen | Kostuums en creaturen: Eva De Mul en Katinka Heremans | Muziek: Antoon Offeciers. | Productie: Leue 

Locatie: Arjaantheater

Aanvang : 13.30 uur (duur : 65’)

Doelgroep : 3de+4de leerjaar

Maximum aantal toeschouwers : 200

€ 6 per leerling

Locatie

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

CC De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
https://www.ccdeabdij.be/