Ans & Wilma

Concertantes
Koop Tickets
om15:00 Arjaantheater Familie
  • zaterdag1 februari 2020om15:00

Ans en Wilma houden wel van een uitdaging!

Deze keer plannen ze een concert. Heel professioneel. Denken ze. Maar op het podium gaat er van alles mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Het leven in de showbusiness is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Want wat doe je als je tijdens een lied plots heel dringend moet plassen? En hoe los je het op als de elektriciteit uitvalt? Lukt het om een ruzie uit te vechten terwijl er een volle zaal naar je kijkt? En wie kan er eigenlijk het beste zingen Ans of Wilma? Ans zegt Wilma. Wilma zegt Ans.

 

ANS EN WILMA Concertantes is een grappige en ontroerende muziekvoorstelling voor de hele familie.

 

 

Spel: Ariane van Vliet (Toneelhuis, HETPALEIS, Lazarus, Blauwe Maandag Compagnie) en Alice Reijs (Van Vlees en Bloed, Den elfde van de elfde, Met Man en Macht, Het eiland) 

Muzikanten: Stoffel Verlackt, Geert Hellings en Jonas Van den Bossche.

De originele voorstelling werd gecreëerd in Het Paleis.

 

PERS

“Ariane van Vliet en Alice Reijs gaan voluit zoals ik spelers al lang niet meer voluit heb zien gaan op een scène. Uitvergroot en dapper op de rand van het geloofwaardige, dat wordt in dit geval übergeestig. Ook omdat de teksten erg goed geschreven zijn.”
— © Griet Op De Beeck in De Morgen
“Twee gekke dozen met een sappig Nederlands accent, een passie voor acteren en een voorliefde voor gore moppen. Zet Alice Reijs en Ariane van Vliet in één kamer en na tien minuten heeft iedereen de slappe lach. ”
— © De Morgen
“Beide typetjes doen me wat denken aan een kinderversie van de Anneliezen, de zotte dozen uit de gelijknamige tv-serie van Hugo Mathijsen.”
— © Filip Tielens voor Cobra.be

 

www.toespijs.be

Leeftijd

van 6 jaar

Locatie

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

C.C. De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
http://www.ccdeabdij.be

Video

Foto's