Brochure binnenkort in de bus? Check onze website!

Goed nieuws! De seizoenbrochure 2020-2021 valt binnenkort bij jou thuis in de bus! Momenteel staan ze nog grotendeels ingepakt op bureau, maar weldra gaan ze de deur uit, bestemming : onze bezoekers. Maar. Door de onzekere tijd waarin wij ons momenteel nog steeds bevinden, zijn er in de culturele wereld bijna dagelijks wijzigingen en verschuivingen. Omdat niemand weet wat de nabije toekomst zal brengen, sturen veel artiesten hun plannen bij, op maat van volgend seizoen. Om die reden zijn al een aantal voorstellingen gewijzigd, en is de brochure niet helemaal nog 'up to date', nog voor deze in jullie handen zal liggen. Benieuwd naar welke voorstellingen? Check dan geregeld deze website en de Facebookpagina van het cultuurcentrum.

Want wat is er momenteel al gewijzigd? 'Weekendje Bouillon' van het Prethuis werd vervangen door de monoloog 'De contactspeurder', en 'Kunst Mijn Kloten' van de hand van Dimitri Leue zal wijzigen in 'MAURA, of de 7 magen der eenzaamheid', zijn debuutvoorstelling van weleer! De verplaatste voorstelling 'Iemand van ons' van Tristero zal helaas niet meer spelen volgend seizoen, maar wordt met een 1 jaar uitgesteld.

Wij sturen het programma bij waar nodig en kiezen resoluut voor een andere voorstelling indien mogelijk om jullie, onze toeschouwers, ook volgend seizoen te kunnen trakteren op een gezonde portie cultuur, en dit in een veilige omgeving.

Graag tot binnenkort!

 

Gepubliceerd opvrijdag 3 juli 202010.18 u.