Annick Ruyts

De Slapelozen
Koop tickets
om20:00 Koetshuis Theater & Woord, Vormingen
  • donderdag24 maart 2022om20:00

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, één op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op.

Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid?  Wat doen mensen om ‘s nacht in slaap te geraken, of net om wakker te blijven?

Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick 4 nachten nachtradio gemaakt met lotgenoten en experten, een tv-reeks gemaakt voor Canvas en een pod cast. Annick schreef bovendien ook een boek. Stof genoeg om haar ervaringen en inzichten mee te geven in een lezing.

Annick Ruyts nam in 1989 deel aan Sterrenwacht, een talentenjacht op het toenmalige TV1. Ondertussen  werkt ze 29 jaar voor Eén en Canvas als reporter, redacteur, eindredacteur en presentator. We kennen Annick van "Grenzeloze Liefde", "We are from Belgium" en "Tot aan de maan en terug" op Eén. Voor Canvas maakte ze de reeksen "Te gek”, "seks@canvas" en "De Bijl van Cupido", en de documentaire “Chris Lomme, een reverence”  én neemt ze al 4 seizoenen de eindredactie van "Alleen Elvis blijf bestaan" met Thomas Vanderveken voor haar rekening.

Locatie

Koetshuis
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen

Organisatie

CC De Abdij
Abdijstraat 10 , 9500 Geraardsbergen
Website
https://www.ccdeabdij.be/

Foto's