Algemene Verkoopsvoorwaarden

VERKOOPSVOORWAARDEN

VERKOOPSVOORWAARDEN – 24/5/2019

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle ticketverkopen van Cultuurcentrum De Abdij. Cc De Abdij biedt tickets te koop aan voor activiteiten in eigen organisatie en in opdracht van andere organisatoren.

De persoon die de aankoop doet, wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij/zij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets aan een derde moeten worden geleverd. De persoon die de aankoop doet, aanvaardt hierbij de verkoopsvoorwaarden wanneer de betaling van een bestelling plaatsvindt.

Cc De Abdij is de enige officiële verkoper van tickets van evenementen georganiseerd in eigen beheer.

Namaak of een kopie van de tickets onder welke vorm dan ook, is verboden. 

BESTELLING

Tickets voor al onze activiteiten kan je bestellen via onze website en aan de balie van cc De Abdij. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van uw boeking.

Als je de bevestigingsmail niet ontvangt binnen het uur na de bestelling, kijk dan je spam of ongewenste mails na. Als je de bevestiging niet vindt, neem dan zo snel mogelijk contact op met cc De Abdij (054/43.72.61 of ccdeabdij@geraardsbergen.be). Wij kijken dit dan zo spoedig mogelijk na.

Nadat je tickets besteld hebt, kunnen er door cc De Abdij geen wijzigingen meer aan de bestelling doorgevoerd worden. Controleer daarom altijd zorgvuldig je bestelling voor plaatsing.

BETALING

Online bestelde tickets worden onmiddellijk betaald  via de homebankingmogelijkheden van het betaalplatform.

LEVERING

De tickets worden via e-mail bezorgd.

Nadat je betaling aanvaard is, ontvang je een bevestigingsmail met de bestelde tickets in bijlage. Om de tickets af te drukken, moet je beschikken over een PDF-reader. De software hiervoor kan je gratis op het internet vinden. 
Zorg voor een duidelijke afdruk (zwarte inkt op wit papier). Bij een slechte afdruk is het mogelijk dat de code niet ingelezen kan worden door de ticketscanner. Een e-ticket bevat een unieke code en kan slechts één keer gescand worden. Een kopie maken heeft dus geen zin.

ANNULERING EN TERUGBETALING

We betalen tickets alleen terug als de activiteit afgelast wordt.
Bij aankoop van tickets kan je het herroepingsrecht niet uitoefenen (diensten betreffende vrijetijdsbesteding art. VI.53 12° Wetboek Economisch Recht). 

RUIL/RUILBOX

Heb je tickets te veel of ben je verhinderd, kan je tickets inruilen voor een andere voorstelling. Neem dan contact op via 054/43.72.61 of ccdeabdij@geraardsbergen.be .

 

OPVOLGEN BESTELLING

Voor informatie over je bestelling kan je steeds terecht bij cc De Abdij telefonisch (054/43.72.61) of via mail (ccdeabdij@geraardsbergen.be).

KLACHTEN

Eventuele klachten kan je melden aan cc De Abdij (ccdeabdij@geraardsbergen.be). Formuleer klaar en duidelijk je klacht. Geef indien mogelijk zoveel mogelijk gegevens door zoals je klantnummer en je bevestigingsmail.

ALGEMEEN

cc De Abdij heeft het recht de verkoopsvoorwaarden op elk ogenblik en zonder voorafgaandelijke verwittiging te wijzigen. De datum waarop gewijzigde voorwaarden van kracht worden staat steeds vermeld in de titel.

PRIVACYBELEID

Bij cc De Abdij is jouw privacy onze prioriteit. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. De verzameling en verwerking van gegevens gebeurt in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) beter gekend als GDPR (General Data Protection Regulation).

CONTACT

Cultuurcentrum De Abdij
Abdijstraat 10

9500 Geraardsbergen

054/43.72.61

ccdeabdij@geraardsbergen.be

Overzicht