Gluren bij de buren

Gluren bij de buren Zottegem

 

donderdag 26 september ’19, 20 uur

Roos Rebergen (ROOSBEEF) en Sun Sun Sun Orchestra (try out)

De perfecte combinatie: Roosbeef met haar Hollandse, fel roze, soms schreeuwerige, maar altijd poëtische rock 'n' roll en Sun Sun Sun, dat altijd op zoek is naar  muzikale uitdagingen buiten de klassieke vijver. Roosbeef-klassiekers op kamermuziekformaat, nieuwe ideeën en Sun Sun Sun-instrumentals in combinatie met haar beklijvende poëzie.

€17 | €15 (-26/+60)

© Maxine Stevens

 

vrijdag 29 november ’19, 20 uur

Praga Khan | Khantasia

Praga Khan keert terug naar het theater. Maurice Engelen neemt je mee op een reis van 30 jaar Praga Khan hits welke speciaal voor deze show in een semi-akoestisch kleedje gestoken worden. De show zal, naast de gebruikelijke gastartiesten, performers en muzikanten, een verbluffend spektakel aan visuele en muzikale hoogstandjes tonen.

€22 | €20 (-26/+60) 

 

donderdag 12 maart ’20, 20 uur

Han Solo | JUBILEE!

Hoera! Han solo staat 10 jaar op de Vlaamse podia. Géén stapje terug, maar een tandje bij. Géén bloemen noch kransen, maar verbaal vuurwerk. Geen klassieke ‘Best of’-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie.

Dus leg maar alvast een Rennie klaar, want deze JUBILÉÉ wordt happen, slikken én verteren tegen sneltreinvaart.

€16 | €14 (-26/+60)

© Nick Proot

 

donderdag 13 februari ’20, 20 uur

WOODMAN | 2020

WOODMAN is het kersverse geesteskind van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman. In 2020 trekken we op onderzoek naar wat houvast biedt. We bekijken de menselijke soort. Hoe geeft die zich een houding? En hoe krijgen we grip op ons leven en de mensen rondom ons? In 2020 nodigen we u graag uit in de 'Globe', onze expo room.

€18 | €16 (-26/+60)

© Fred Debrock